Vacature! Freelance projectmedewerker bij Stichting Goeie Grutten

Projectmanager

Stichting Goeie Grutten zoekt een gedreven en enthousiaste projectmedewerker om ons team te versterken. Als jij graag impact maakt in je werk en in aanraking komt met inspirerende pioniers dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! We zoeken iemand voor 8 uur per week, flexibel verdeeld over de week.

Over ons

Stichting Goeie Grutten is een vermogensfonds dat ondernemende stichtingen ondersteunt die werken aan een duurzame, gezonde en rechtvaardige maatschappij. Wij doneren met geld, maar ook middels inzet van kennis en expertise en het leggen van verbindingen in ons netwerk. Onze stichting is actief op drie werkterreinen: Voedsel, Energie en Democratie, Media & Privacy.

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker ondersteun je het team bij de aanvraagprocedures en het beheer van de innovatieve projecten die wij steunen. Je bent eerste aanspreekpunt bij nieuwe aanvragers, notuleert bij onze bestuurs- en Raad van Adviesvergaderingen in Gorinchem (8 x per jaar) en bent verantwoordelijk voor een goede projectadministratie (o.a. opstellen donatieovereenkomsten) in ons managementsysteem Ifunds. Ook help je de directeur bij het inhoudelijk beoordelen van aanvragen en het schrijven van adviezen aan ons bestuur. 

Wie zoeken wij?

De collega die wij zoeken heeft aantoonbare projectadministratie ervaring en een interesse en bij voorkeur kennis van één of meerdere van onze drie werkterreinen. 

Verder heb je:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Capaciteiten om zowel zelfstandig als in teamverband te werken; 
  • Pietje Precies skills: projectadministratie is bij jou in goede handen;
  • Sociale vaardigheden: contact met verschillende type aanvragers gaat je goed af; 
  • Een resultaatgerichte en ook flexibele werkhouding; 
  • Vloeiend in Nederlands en Engels. 

Wat bieden wij?

Een boeiende functie binnen een ambitieus, betrokken en klein team met korte lijnen en waar dagelijks impact wordt gemaakt. Met ruimte voor eigen inbreng en groei. Werkplek: vanuit huis, ongeveer 8x per jaar in Gorinchem voor de vergaderingen en af en toe bij de projecten die we steunen. Wij bieden een ZZP-contract voor een jaar, uurtarief in overleg. 

Interesse?

Stuur uiterlijk 15 mei een korte motivatie en je CV naar marieke@goeie-grutten.nl